Ausiàs MarchHui al grup d’Octubre, Centre de Cultura, apareix el programa d’uns actes que recorden els 550 anys de la mort d’Ausiàs March. S’hi farà la presentació d’una antologia, i un recital poètic i un espectacle “poètico-musical”. Si no heu escoltat mai els poemes recitats o cantats (Raimon)de March, aquesta és una bona oportunitat.
Recordeu que podeu estar informats mitjançant la web de l’Octubre o mitjançant el grup del Facebook, on us avisen dels esdeveniments

Dimarts 3 de març

Enguany es compleixen 550 anys de la mort d’Ausiàs March, un dels poetes més brillants del Segle d’Or i un dels literats més importants en llengua catalana de tots els temps. Ausiàs March va morir el 3 de març de l’any 1459 a la ciutat de València i fou soterrat a la catedral d’aquesta ciutat, on encara pot veure’s la seua llosa sepulcral, prop de la Porta de l’Almoina.

Programa

19.30h. Presentació de l’antologia marchiana Per haver d’amor vida. Ausiàs March (Ed. Barcino, Fundació Carulla, 2008), a cura de Francesc J. Gómez i Josep Pujol. Hi intervendran Carles Duarte, director de la Fundació Carulla i tots dos antologistes.

20.00h. Marc Granell, M. Josep Escrivà i Josep Piera reciten poemes d’Ausiàs March.

20.15h. Deu cants d’amor. Espectacle poètico-musical a càrrec del poeta alcoià Manel Rodríguez-Castelló (veu) i Àlex Andrés (piano).

21.00h. Vi d’honor.

Octubre Centre de Cultura Contemporània
C/ Sant Ferran, 12
46001 València
96 315 77 99

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: